Céljaink:


Tér 12 kulturális egyesület nevében színházi előadások létrehozása. 


A Színházi munka és a szakmai továbbképzések keretein belül összehozni olyan embereket, akiknek egyébként minimális esélyük lenne a közös munkára. Hiszünk a kulturális sokszínűségben. Egy alkotó minél többféle emberrel és gondolattal találkozik, annál összetettebben tud gondolkozni a világról.


Produkciós és infrastrukturális háttér biztosítása az egyesület tagjai által megvalósítani kívánt kulturális projektek létrehozásához. 


Továbbképzés biztosítása a tagok számára, illetve az ehhez szükséges financiális és logisztikai háttér biztosítása.


A magyar színházi szakma tehermentesítése: frissen végzett, illetve pályakezdő, elhelyezkedni nem tudó fiatal színházcsinálóknak szeretnénk lehetőséget biztosítani a bemutatkozásra, összekötve őket az élvonalbeli színházi műhelyekkel és alkotókkal, bevezetve őket a kulturális pályázati rendszerbe.


Vidéki, színházi alkotóközösségek létrehozása. (Vidéki progresszívebb alkotóműhelyek megalapításában gondolkozunk, egyszersmind lehetőséget kínálva az adott város kőszínházának a kísérletibb színházi előadások létrehozására, az adott társulat ráérő és érdeklődő tagjait foglalkoztatva, az így létrejövő produkciókat támogatva, melynek felhasználásáról az adott vidéki kőszínház dönt, hogy befogadja-e az elkészült produkciót.)


Szponzorok felkutatása és bevonása. Közösségi kampányok lebonyolítása és menedzselése.


Nemzetközi kapcsolatokat létesíteni más európai és tengerentúli országok színházcsinálóival. Csereprogramokban gondolkodunk, egymás kulturális értékei, alkotófolyamatainak megismerésére.


Egy olyan „adatbázis” létrehozása, amely nem csupán, önéletrajz, fényképek, videók alapján épül fel, hanem személyes szakmai tapasztalatokból. Egy ifjúsági program létrehozása, a középiskolás korosztály számára, ahol a színház, és színházi nevelési módszereken keresztül fejleszthetik saját magukat, kommunikációs képességeiket, ahol megtalálhatják saját útjukat, akár a színházi pályán belül, vagy a munkaerő piac más területein.


A színházi tudás kiszervezése a munkaérő piac más területeire, segítve ezzel más szférák működését, alternatív bevételforrást biztosítva az egyesület tagjainak, hogy cserébe vállalhassanak kisebb költségvetésű induló/kísérleti produkciókban is feladatokat.


Innovatív

Törekszünk az innovációra. Meggyőződésünk, hogy az innovatív megoldások komoly változásokat hozhatnak.

Folyamatosan Bővülő

Senkit nem szeretnénk kihagyni, aki csatlakozna. A szakmai összefogásban sokkal nagyobb erő rejtőzik, mint a széttartásban.

Állandó Kommunikáció

Igyekszünk úgy kommunikálni egymással, ahogyan mi elvárjuk, hogy mások velünk kommunikáljanak! 

Kíváncsiak vagyunk a Nézői visszajelzésekre, mert alapvetően a színház nekik szól.

PDF - Info

Tagjaink

Egyesületünk folyamatosan keresi új tagjait. Mindenkit szeretettel várunk, aki a színházi vagy filmes szakmában dolgozik, és szeretne nyitni valami új felé, kicsit kiengedni, fejlődni, vagy kapcsolatot építeni.

Mari 1 BW
Nagy Mari

Színésznő


Gyuri 3 BW
Sipos György

Színész


Virág 1 BW
Gyöngy Virág

Táncművész


Bazsi 2 BW
Viktor Balázs

Színész, Rendező


Icu 5 BW
Fábián Ilona

Drámapedagógus


MInki 5 BW
Béres Miklós

Színész


Melcsi 3 BW
Pallagi Melitta

Színésznő


Ádám 5 BW
Hodászi Ádám

Író, dramaturg


Alma 3 BW
Pájer Alma

Színésznő


Matyi 3 BW
Szabó Mátyás

Színész, Rendező